Beoordelingen van MAZOKI Leusden

Recente recensies van MAZOKI Leusden

5 sterren na 23 reviews

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte allemaal heerlijk. In eerste instantie miste een gerechtje maar dat werd uit eigen beweging binnen de kortste keren na geleverd.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De open sushi, de hartige baklava, de pasta, alles was zalig. En de gratis popcorn viel ook weer in goede aard bij de jongens hier thuis. Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker. En fijn dat er bereidingstips bij zijn. We bestellen zeker vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben nu een aantal keren eten besteld bij Mazoki. Niet voor niets een aantal keren. Steeds is het weer erg vers en smakelijk. We zijn ook erg te spreken over de nieuwe gerechten op de afhaal-kaart. Wij zijn vooral fan van de koude vis-gerechten, maar dat is persoonlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten, de tompouce was fantastisch!!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was dik in orde allemaal. Gaan we vaker doen omdat jullie dicht moeten zijn. Denken aan 1x per 2 weken. Volgende keer afzonderlijke gerechtjes en niet tapas doos. Beetje afwisselen.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Als altijd weer heerlijk. De kinderen vonden de kroepoek kleurtjes geweldig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, en alles bezorgd volledig volgens afspraak!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De liefde voor smaak proef je in elk gerecht, elke keer weer

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten weer! Complimenten!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Natuurlijk zitten wij liever heerlijk in het gezellige, kleurrijke restaurant Mazoki in Leusden maar ja... Gisteren online bestelling gedaan en thuis genoten van Marcel’s heerlijke eten! De saté is geweldig en de open sushi blijft een grote favoriet! De verpakkingen zijn van kartonnen dus weinig plastic afval. Dank jullie wel en veel succes. Wij blijven voorlopig online bestellen!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag weer van een afhaal maaltijd genoten! Het eten blijft heerlijk bij Mazoki!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ook deze keer verrassend heel smaakvol en absoluut voor herhaling vatbaar.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de tapas doos besteld. Zeer verzorgd, erg lekker en ruim voldoende. Er was een soort spread die wat meer smaak had kunnen hebben. Een volgende keer zou ik ook wat warme hapjes willen, dus graag de naam van een warme tapas en waar de naam voor staat.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik heb de tapas doos besteld. Zeer verzorgd, erg lekker en ruim voldoende. Er was een soort spread die wat meer smaak had kunnen hebben. Een volgende keer zou ik ook wat warme hapjes willen, dus graag de naam van een warme tapas en waar de naam voor staat.

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Mazoki is echt een aanwinst voor ons dorp. Marcel en Amanda zijn super gastvrij, de bediening is altijd heel aardig en de Marcel's tapas gerechten zijn voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Veel diversiteit en fijne smaken. Welkome afwisseling qua eten in Leusden. Er was wat misgegaan met de bestelling waardoor deze pas veel later doorkwam bij het restaurant. We hadden gelukkig geen haast dus dat mocht de pret niet drukken.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

even als alle voorgaande 5 keer , heel erg verrassend en lekker.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten waren smaakvol en verrassend. Voor herhaling vatbaar!